آرمودلی درگفت وگو با خبرگزاری ایسنا با بیان اینکه «از جمله اولویتهای سازمان انرژیهای نو ایران در برنامه پنجم توسعه تولید 5000 مگاوات انرژیهای نو است که بخش عمده آن باید توسط بخش خصوصی تأمین شود»، گفت: در حال حاضر مجوز 12 هزار مگاوات به بخش خصوصی ارائه شده است که به دلیل مشکلات مالی، این بخش نتوانسته به میزان موجود دست یابد. این در حالی است که بخش خصوصی میتواند با اتصال نیروگاههای خود، ما را در دستیابی به اهداف برنامهی پنجم یاری کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در بحث انرژیهای تجدیدپذیر دارای 300 میلیون کیلووات ساعت تولید هستیم، تصریح کرد: تقریبا در حال حاضر 210 مگاوات انرژیهای تجدیدپذیر در کشور نصب شده که این میزان منهای انرژی نیروگاههای آبی بزرگ با 10 هزار مگاوات است که 15 درصد برق کل کشور را تشکیل میدهد.
رییس سازمان انرژیهای نو بیشترین انرژیهای تجدیدپذیر مورد استفاده در کشور را ابتدا انرژی «باد» عنوان کرد و گفت: نیروگاههای «زیست توده»، «آبی کوچک» و پس از آن «زمین گرمایی» و «خورشیدی» به ترتیب بیشترین انرژیهای قابل استفاده در کشور را دارا میباشند.
به گفته آرمودلی، تولید انرژی از سوختهای گیاهی، استفاده از زباله برای تولید برق، استفاده از محلهای دفن زباله و غیره از دیگر اولویتها برای تولید انرژی به شمار میروند.
وی اضافه کرد: بر این اساس مجوزهای مختلفی در بحث تعبیه زبالهسوز به شهرهای نوشهر، تنکابن، قائمشهر و رشت ارائه شده است. همچنین در مشهد و شیراز نیز این نیروگاهها در حال فعالیت هستند.
آرمودلی در خصوص برنامه سازمان انرژیهای نو مبنی بر تولید انرژی از موج دریا، نیز گفت: در این زمینه مطالعات جدی با مؤسسه ملی اقیانوسشناسی در خلیج فارس انجام گرفته که نتایج خوبی نیز داشته است که امیدواریم این مطالعه دولتهای آینده را مجاب کند تا مجوز ایجاد یک نیروگاه پایلوت را در این زمینه ارائه کنند.