تازه های سایت
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۶۲۳۵
تعداد بازدید: ۱۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶

حل مشکلات صنعت کشتیرانی نیازمند راه کارهای جدید

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: آمریکا به دنبال مانع سازی در مسیر جابه جایی کالاها از طریق دریا است، قطعا باید برای حل مشکلات صنعت کشتیرانی راه کارهای جدید برای دور زدن تحریم ها اندیشیده شود، زیرا امروز زمانی برای تعلل وجود ندارد.
به گزارش مارین نیوز، عضو کمیسیون عمران مجلس در تشریح تأثیر تحریم های آمریکا بر حوزه کشتیرانی و وضعیت تردد کشتی های ایرانی در دریاهای آزاد، گفت: متأسفانه بعد از اعمال تحریم ها، شرکت های کشتیرانی با مشکلات بسیاری مواجه شده اند و این مسئله بر عملکرد آن ها اثر گذاشته است.

تجربه بالای صنعت کشتیرانی برای دور زدن تحریم ها؛ آیا اجاره پرچم نتیجه‌ بخش است؟
سیدکمال الدین شهریاری ادامه داد: صنعت کشتیرانی از سال های گذشته و تحریم های قبلی آمریکا، تجربه بسیار بالایی کسب کرده و در آن دوران توانست با اقداماتی مانند اجاره پرچم برخی کشورها، کالاها و محموله های باری خود را منتقل کند.

برخی کشورها پرچم خود را برای تردد کشتی های ایرانی اجاره نمی دهند
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرایط امروز برای دور زدن تحریم ها توسط صنعت کشتیرانی با سال های گذشته بسیار متفاوت است، گفت: استفاده از پرچم سایر کشورها بر روی کشتی های ایرانی حتما باید با توافق آن کشور صورت گیرد، حال متأسفانه در شرایط موجود بسیاری از کشورها، پرچم خود را اجاره نمی دهند.

در میزان ظرفیت حمل و نقل دریایی کالا دچار مضیقه هستیم
شهریاری ادامه داد: در شرایط کنونی هم در میزان ظرفیت حمل و نقل دریایی کالا دچار مضیقه هستیم و هم از نظر پوشش بیمه ای کشتی های باری دچار مشکلات بسیار خواهیم بود.

ظرفیت های داخلی راه کار حل مشکل پوشش بیمه ای کشتی های باری
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: امروز برای حل مشکل پوشش بیمه ای کشتی های باری باید از ظرفیت های داخلی استفاده کرد، به طوری که از طریق بیمه های بزرگ اتکایی و حمایت دولت باید این کشتی ها بیمه شوند.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: قطعا باید برای حل مشکلات صنعت کشتیرانی راه کارهای جدید برای دور زدن تحریم های آمریکا اندیشیده شود، زیرا امروز زمانی برای تعلل وجود ندارد.

کاهش صادرات نفت و صنعت کشتیرانی هدف اصلی تحریم ها
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز با توجه به تحریم های آمریکا علیه کشورمان، وضعیت صنعت کشتیرانی مطلوب نیست، زیرا هدف اصلی تحریم ها بعد از کاهش صادرات نفت، قطعا ضربه زدن به صنعت کشتیرانی بوده است.

فعالیت شرکت های کشتیرانی خارجی به صفر رسیده است
وی تصریح کرد: ایالات متحده به دنبال مانع سازی در مسیر جابه جایی کالاها از طریق دریا است، از این رو در شرایط کنونی شرکت های حمل و نقل غیرایرانی در فرآیند صادرات و واردات کالا کنار رفته و فعالیتشان به صفر رسیده است و تنها شرکت های داخلی مشغول جابه جایی کالا هستند.

شرکت های بیمه ای خارجی در حوزه کشتیرانی حاضر به همکاری نیستند
این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: امروز شرکت های بیمه ای خارجی نیز در حوزه کشتیرانی حاضر به همکاری و فعالیت نیستند تا از این طریق محموله ها و کشتی های ایرانی و خارجی تحت پوشش این بیمه ها در دریاها تردد کنند.

دولت باید حمایت جدی از شرکت های کشتیرانی داشته باشد
شهریاری تصریح کرد: به نظر من با وضعیت کنونی، حمل و نقل دریایی دچار مشکلات و زیان های مالی بسیاری خواهد شد، از این رو با این شرایط دولت باید حمایت جدی از شرکت های کشتیرانی و پرسنل فعال آن داشته باشد.

حمایت مجلس از قرار گرفتن مشاغل صنعت دریانوردی در لیست مشاغل سخت و زیان آور
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضرورت قراردادن مشاغل دریایی در لیست مشاغل سخت و زیان آور، گفت: در شرایط کنونی هزاران نفر در حوزه صنعت کشتیرانی مشغول به کار هستند و این مشاغل دارای خطرات و مشکلات بسیاری است.
شهریاری ادامه داد: رویکرد مجلس نسبت به صنعت کشتیرانی، موضع حمایتی است، از این رو نمایندگان مجلس به ویژه اعضای کمیسیون عمران مجلس از قرار گرفتن مشاغل دریایی در لیست مشاغل سخت و زیان آور حمایت می کند.

منبع: خانه ملت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
جعفری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
حمل و نقل دریایی خیلی مهم است، خیلی خیلی مهم، خواهشا بخاطر کشور بهش توجه کنید
ارسال نظر