تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۷۹۷۳
تعداد بازدید: ۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
دبیر شورایعالی توسعه سواحل مکران گفت: سواحل مکران با عزم جدی دولت، و همراهی مردم و تعریف یک برنامه توسعه ‌ای ۵ ساله تا سال ۱۴۰۵ به توسعه خواهد رسید.
به گزارش مارین نیوز، حسین دهقان روز گذشته در شورای اداری سیستان و بلوچستان که در فرمانداری چابهار برگزار شد، اظهار داشت: ظرفیت‌های بی بدلیل اقتصادی، تجاری و گردشگری، طبیعت، موقعیت جغرافیایی، نقش لجستیکی، مرزهای آبی و خاکی و صدها ظرفیت دیگری که سیستان و بلوچستان بویژه سواحل مکران دارد توجه به اینها می‌تواند در زمان کوتاهی تمام مشکلات را مرتفع و توسعه پایدار این استان را شاهد باشیم.


وی افزود: توسعه تمام عیار در سواحل مکران مد نظر است و برای حل مشکلات پیش رو در حال تلاش هستیم برای همین منظور استاندار سیستان و بلوچستان یک برنامه توسعه پنج ساله تعریف و بر اساس آن کارها را با هدف کلان توسعه سواحل مکران و با اولویت بندی و زمانبندی پیش ببرد.
دبیر شورایعالی توسعه سواحل مکران با اشاره به اینکه مردم محلی باید از توسعه سواحل مکران نفع ببرند، خاطرنشان کرد: کشور برای تصمیم گیری توسعه سواحل مکران جدی است و هم اینک شاهد اجرا طرح‌های مختلف برای توسعه این سواحل هستیم.
دهقان با اشاره به اینکه مردم محلی باید از توسعه سواحل مکران نفع ببرند، خاطرنشان کرد: عزم دولت برای توسعه سواحل مکران جدی است و در این راه حمایت و حضور مردم را هم نیاز داریم.
وی گفت: مردم و مسوولان این منطقه باید راه حلی برای رفع مشکلات داشته باشند تا تصمیم گیری راحت تر و شاهد توسعه سواحل مکران باشیم.
دهقان گفت:مسوولان این منطقه باید راه حل های مقتضی برای رفع مشکلات و پیامدهای منفی از جمله مشکلات محیط زیستی ناشی از اجرای پروژها را ارائه دهند.
وی بیان کرد: سواحل مکران گنجایش جمعیت ۱۰ میلیون نفری را دارد ولی هم‌اینک در حدود ۵۰۰ هزار نفر در سواحل ساکن هستند.
دبیر شورایعالی توسعه سواحل مکران با اشاره به اینکه مردم و مسوولان ساکن در این سواحل نباید بدنبال چیز دیگری برای توسعه باشند چون همه ظرفیت‌ها را این منطقه راهبردی و بکر دارد، افزود: آماده سازی زیرساخت‌های توسعه‌ای مهمترین نیاز برای این منطقه است. 
وی تصریح کرد: ظرفیت‌های بندرشهیدبهشتی چابهار برای توسعه نیازمند تکمیل ریل، جاده و امکانات رفاهی است برای توسعه و تحقق این موارد و توسعه متوازن تخصیص امکانات و اعتبارات دولتی و جذب سرمایه گذاری از ضرورتهاست.
دهقان بر صدور مجوز به صیادان پشت نوبت تاکید کرد و گفت: صیادان برای تولید و اشتغال موثر هستند لذا نیاز است این بخش شیلات توجه ویژه شود.
وی افزود: برای حل سایر مسائل در حوزه شیلات، صیادان می توانند با تشکیل تعاونی و سرمایه گذاری در این تعاونی بخشی زیادی از مشکلات خود را بدون تکیه به منابع دولتی حل نمایند.









ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: