کد خبر: ۳۷۰۳۶
تعداد بازدید: ۱۸۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴

الحاق زیردریایی کلاس غدیر به ناوتیپ زیر سطحی نداجا در بندرعباس

یک فروند زیردریایی کلاس غدیر که مراحل اورهال خود را پشت سر گذاشته است، صبح امروز در بندرعباس به ناوگان زیرسطحی منطقه یکم نیروی دریایی ارتش ملحق شد.
به گزارش مارین نیوز، مراسم الحاق زیردریایی کلاس غدیر با حضور امیر دریادار دوم فاضل نیا فرمانده کارخانجات نیروی دریایی ارتش و جمعی از فرماندهان منطقه یکم این نیرو برگزار و این زیردریایی به آب انداخته شد. 


قابل کشف و رهگیری نبودن زیردریایی غدیر  
فرمانده کارخانجات نیروی دریایی ارتش با اشاره به الحاق زیردریایی اورهال شده کلاس غدیر اظهار کرد: زیردریایی‌ ها در سه کلاس سبک، نیمه سنگین و سنگین هستند که کلاس غدیر از جمله زیردریایی ‌های کلاس سبک محسوب می ‌شود.


امیر دریادار دوم عباس فاضل ‌نیا افزود: از چند سال گذشته در حال تولید زیردریایی کلاس غدیر هستیم و در کنار معدود کشورهایی قرار گرفتیم که می توانند در حوزه ساخت تمام کلاس های زیردریایی صاحب تکنولوژی باشند.
فرمانده کارخانجات نیروی دریایی ارتش گفت: اگر بخواهیم لبه فناوری را بررسی کنیم باید بگوییم که ساخت زیردریایی از پیشرفته ترین دانش های دنیاست. به این معنی که اگر کشوری بتواند زیردریایی بسازد، یعنی به تمامی فناوری‌ های پیچیده دست پیدا کرده است.
فرمانده کارخانجات نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: ما طبق تدابیر فرمانده معظم کل قوا در راستای ارتقای توان رزم اقدامات خوبی بخصوص در حوزه زیرسطحی مدنظر قرار داده ‌ایم.
دریادار دوم فاضل‌ نیا درباره توان ایران در حوزه ساخت زیردریایی ها گفت: ما در دو سال گذشته زیردریایی فاتح را ساختیم که از تکنولوژی خوب و پیشرفته ‌ای بهره می ‌برد. امروز هم شاهد الحاق زیردریایی کلاس غدیر هستیم که سامانه های آن به طور بومی در کارخانجات نیروی دریایی ارتش و وزارت دفاع ساخته شده است.
وی ادامه داد: نقطه قوت زیردریایی کلاس غدیر ابعاد کوچک آن است که قابل کشف و رهگیری نیست. در مقابل این زیردریایی می‌ تواند با حمل اژدرهای هوشمند تهدید زیادی را متوجه دشمن متجاوز می‌ کند.
بنابراین گزارش، نیروی دریایی ارتش سالها است که با اتکا به توانمندی ‌های داخلی علاوه بر طراحی و ساخت تجهیزات و تسلیحات بومی، مراحل اورهال و بازآماد را به طور کامل انجام می ‌دهد. 





ارسال نظر