کد خبر: ۳۸۷۶۳
تعداد بازدید: ۱۳۵۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵

دستگاه‌ های اجرایی به کمک بخش خصوصی بیایند/ با توسعه اقتصاد دریامحور اشتغال پایدار ایجاد کنیم

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت ‌ها از تصدی ‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.
به گزارش مارین نیوز، احمد مرادی در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران که در سالن همایش اتاق بازرگانی بندرعباس با حضور نماینده ولی فقیه در هرمزگان، امام جمعه اهل سنت، اندیشمندان، نخبگان، دانشگاهیان، اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان و خبرنگاران به میزبانی دانشگاه هرمزگان و اتاق بازرگانی هرمزگان برگزار شد، گفت: با توجه و توسعه اقتصاد دریامحور اشتغال پایدار ایجاد کنیم. دریا ظرفیت بازرگانی و تجارت ارزش افزوده بی نهایت خدادادی است که ارزش افزوده بی نهایت و قابل استفاده برای کشور دارد.
عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، عنوان کرد: در کشور آمایش سرزمینی نداریم و هر کسی قدرت چانه زنی بیشتر دارد موفق می شود.
وی، برگزاری این کنفرانس بعد از ۱۰ سال در استان هرمزگان با میزبانی اتاق بازرگانی استان یک قدم بسیار بزرگ و قابل تقدیر است و با توجه به کارکردهای بسیار زیاد دریا امید است بتوانیم از این ظرفیت بی نظیر استفاده بهینه کنیم.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، مطرح کرد: اگر بتوانیم اقتصاد دریامحور را در حوزه تجارت و بازرگانی، صید و صیادی و گردشگری به خوبی مدیریت کنیم بخش اعظمی از دغدغه های کشور را مرتفع می کنیم.
این مسئول، با بیان اینکه با اصلاح یا وضع قوانین خروجی همایش ها، کنفرانس ها و جلسات باید باعث حل دغدغه های کشور شود، خاطرنشان کرد:اگر دستگاه ها در ایجاد یک مانع نقش دارند آن مانع را برطرف کنیم و تمام دستگاه های اجرایی به کمک بخش خصوصی بیایند و از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنند تا بتوانیم در موضوع صید و صیادی گام و قدم های بزرگی را برداریم که در نهایت باعث بهبود سفره مردم شویم.
مرادی، با بیان این موضع که صیادان در زمینه صید و صیادی زحمات زیادی می کشند، پیشنهاد داد: دولت مثل سایر محصولات کشاورزی که خرید تضمینی دارد در خرید آبزیان نیز برای صیادان خرید تضمینی در نظر بگیرد.
عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.
مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.
وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.
عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.
وی، در پاسخ به عدم حضور مسئولان استانی در این کنفرانس گفت: با توجه به اینکه این کنفرانس ملی است، رئیس سازمان شیلات ایران باید حضور داشت و قطعاً حضور مسئولان و دست اندرکاران می تواند برای رفع نقطه ضعف ها، چالش های این حوزه و مطالبات کمک کند و به یک جمع بندی مشترک برسند که این امر حمایت و پشتیبانی دستگاه اجرایی را می طلبد.
یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران از صبح روز گذشته آغاز شده است و تا امروز پنج شنبه ششم اردیبهشت ادامه دارد.





ارسال نظر