به گزارش مارین نیوز، با تغییرات مدیریتی در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، روز دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴، مراسم تکریم دکتر محمد صدیق مرتضوی، رئیس پیشین پژوهشکده، و معارفه دکتر سیده لیلی محبینوذر به عنوان سرپرست جدید این پژوهشکده با حضور جمعی از مسئولان، پژوهشگران و نمایندگان بخشهای اجرایی و خصوصی برگزار شد.
در این مراسم، ضمن تقدیر از خدمات ارزنده دکتر مرتضوی که اخیراً به سمت ریاست مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منصوب شدهاند، ایشان به دستاوردهای پژوهشی خود در مدیریت پژوهشکده اشاره کرده و بر ضرورت تداوم تحقیقات کاربردی در حوزه اکولوژی دریایی و شیلات تأکید کردند.
دکتر محبینوذر نیز در این نشست، ضمن قدردانی از زحمات دکتر مرتضوی، برنامهها و اولویتهای پژوهشکده را در دوره جدید مدیریتی تبیین کرد.
وی بر توسعه پژوهشهای کاربردی، تقویت ارتباط با بخش اجرا در شیلات و محیط زیست دریایی در حفظ سلامت زیستگاهها و صیدگاههای آبزیان، و تلاش برای حل چالشهای بهرهبرداران حوزه صید و صیادی و آبزیپروری در راستای برنامهها و اهداف سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور تأکید نمود.
این مراسم با سخنرانی مهندس مویدی، رئیس محترم سازمان جهاد کشاورزی استان؛ حجت الاسلام و المسلمین شعیب صالحی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی؛ مهندس بارانی، مدیر کل شیلات استان هرمزگان؛ مدیران محترم دستگاههای دولتی؛ دکتر گرگیج، مدیرعامل و رئیس گروه صنعتی گرگیج؛ نمایندگان بهرهبرداران در حوزه صید و صیادی و همچنین تولید و صادرکنندگان آبزیان؛ و نمایندگان شرکتهای بخش خصوصی همراه بود.
تمامی سخنرانان ضمن تقدیر از فعالیتهای علمی صورت پذیرفته تاکنون، برای تداوم مسیر رشد و تعالی پژوهشکده با تکیه بر ارتباطات قوی با بخشهای اجرا و بهرهبرداران آرزوی موفقیت نمودند.
گفتنی است که، بر اساس گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، حکم انتصاب دکتر محبینوذر به سمت سرپرستی پژوهشکده، در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ صادر شده بود.
در متن این حکم، با اشاره به سوابق علمی، شایستگیها و تجارب ارزشمند خانم محبینوذر، بر اولویتهای مهم ارتقای کیفیت پژوهشهای شیلاتی در این پژوهشکده تاکید شده است. این اولویتها شامل حوزههای کلیدی چون بومشناسی اکوسیستمهای دریایی و ساحلی، ارزیابی ذخایر آبزیان، آبزیپروری دریایی، زیستفناوری دریایی و بهداشت و بیماریهای آبزیان است.
دکتر مرتضوی در این حکم، همچنین بر ضرورت بهکارگیری فناوریهای نوین در حل چالشهای پیشرو، ایجاد زمینههای مشارکت ذینفعان در برنامههای پژوهشی، و تجاریسازی و انتقال یافتههای تحقیقاتی از طریق ایجاد مراکز رشد و تشکیل هستههای فناور تاکید کرده است.
تعامل سازنده با سازمان جهاد کشاورزی استان، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و سایر سازمانهای مرتبط، از دیگر محورهای مهم اجرایی است که در این مسئولیت از سرپرست جدید انتظار میرود.
مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در پایان این حکم، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر محبی، بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای اخلاقی و حرفهای ایشان در تحقق اهداف و برنامههای پیشرو برای توسعه علم و فناوری در حوزه شیلات کشور تاکید کرد./