تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۵۸۰۲
تعداد بازدید: ۱۱۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: به منظور جذب سرمایه برای شرکتهای نوپا و استارت آپ ها و ایده ها و با هدف توسعه زیست بوم نوآوری و استارت آپی کشور، رویداد استارت آپی در حوزه اپلیکیشن های دریایی برگزار می شود.
به گزارش مارین نیوز، رویداد استارت آپی در حوزه اپلیکیشن های دریایی توسط ستاد توسعه صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور جذب سرمایه برای شرکت های نوپا و استارتاپ ها و ایده ها و با هدف توسعه زیست بوم نوآوری و استارتاپی کشور، برگزار می شود.
رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر توسعه زیست بوم نوآوری و استارت آپی کشور گفت: یکی از خلاء های زیست بوم نوآوری و استارت آپی کشور، نبود فرصت ها و بسترهای جذب سرمایه است که رویدادهای استارت آپ اپلیکیشن های دریایی تلاش دارد این زمینه را برای شرکت های نوپا و استارتاپ ها برای سرمایه پذیری از یک طرف و برای سرمایه گذاران برای بررسی شرکت های آماده و دارای ظرفیت سرمایه گذاری از سوی دیگر فراهم کند.
اسماعیل قادری فر در ادامه افزود: به همین منظور با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی، رویداد استارت آپی در حوزه اپلیکیشن های دریایی، در آبان ماه سال جاری با حضور سرمایه ‏گذاران و شرکتهای نوپا، استارت آپ ‌ها و ایده های این حوزه  برگزار خواهد شد. 
قادری فر در خصوص اهداف این رویداد گفت: هدف اصلی این رویداد، مواجهه و مذاکره مستقیم و رودرروی صاحبین ایده و استارت آپ ها با سرمایه گذاران است که در ۲ بخش عمومی (شامل ارائه استارت آپ ها و ایده ها) و اختصاصی (جلسات مذاکره سرمایه گذاران و استارت آپ ها) برگزار می شود.
وی گفت: به این واسطه استارت آپ ها میتوانند طی آن به جمع زیادی از سرمایه گذاران دسترسی داشته باشند.
رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: سرمایه ‌گذاران نیز پس از برگزاری جلسات خصوصی، بررسی استارت آپ ها و میزان پیشرفت ایده، مشتریان جذب شده، حجم بازار، میزان فروش و ... به ارزیابی آنها پرداخته و برای سرمایه گذاری در آنها اعلام نظر خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، چهارمین جشنواره ملی "دریا مسیر پیشرفت" 1 تا 3 آبان ماه سال جاری در تهران و با بخش‌های متنوعی ازجمله ایده بازار دریایی، طرح‌های و دستاوردهای فناورانه دریایی، مسابقات شناورهای هوشمند، مسابقات ربات‌های زیردریایی، فیلم و عکس دریا، نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دریایی، جشنواره دانش‌آموزی دریا و کارگاه‌ها و سخنرانی‌های علمی توسط ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری ارگان‌ ها و سازمان‌های دریایی کشور برگزار و از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.

شایان توجه است، فرم ثبت نام در رویداد استارتاپی در حوزه اپلیکیشن های دریایی بر روی پایگاه جشنواره به آدرس irandarya.com قابل‌ دسترس است. 

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Ukraine
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۳۱
0
0
انحراف بزرگی که امروزه در کشور از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعمدا در جامعه تبلیغ میشود اینست که خدمات موبایلی و اپلیکیشن نویسی را بجای رشد علمو فناوری قالب میکنند!!

آخه چه کسی گفته نوشتن یک اپلیکیشن که امروزه حتی توسط دیپلمه ها انجام میشود و کار خرید وفروش لباس دست دوم یا خدمات تاکسیرانی یا ... را انجام میدهد جزء پیشرفت تکنولوژیکی!! محسوب میشود؟

دکتر عزیز! کشور ما امروز بجای شو آف و نمایشهای قشنگ، نیازمند پیشرفت های واقعی در علم و فناوریست. معیارها را طوری دچار انحراف کرده اید که خودتان هم باورتان شده که دارید کار فناورانه میکنید.

حوزه خدمات موبایلی را از لیست شرکتهای دانش بنیان و گردش مالی آنها حذف کنید تا معلوم شود که چقدر کار واقعی در حوزه علم وفناوری انجام داده اید.

بسياري از اين فعاليتها که در حوزه ICT معرفي مي شوند وقتي از ديد کلان و بالاتر به جامعه نگاه ميکنيم نه تنها باعث اشتغال نميشوند بلکه باعث کاهش آن نيز ميشوند. به طور مثال وقتي يک نرم افزاري يا يک اپليکيشني ارايه ميشود که خدمات خريد و فروش را در سطح شهر تسهيل ميکند اين پديده، يک اتفاق خوب شهري است که حق انتخاب بيشتري به مشتريان ميدهد ضمن اينکه در کاهش زمان خريد و کاهش هزينه نيز موثر است. ولي بايد دقت کنيم که اشتغالي که در رونق چنين کارکردهايي انجام ميشود در ازاي از بين رفتن صدها يا هزاران فرصت شغلي در داخل کشور است. چراکه افراد کمتري براي خريد به فروشگاه ها و مغازه ها و پاساژها مراجعه ميکنند يا کمتر مراجعه ميکنند. همچنين به طور مثال در مورد اپليکيشينهايي که در مورد خدمات حمل و نقل شهري ارايه شده اند نيز مصداق دارد چراکه وقتي يک اپليکيشن، خدمات تاکسيراني انجام ميدهد فرصتهاي شغلي از دهها آژانس داخل شهر گرفته ميشود يا حداقل اينست که اين اشتغال از آژانسها به اپليکيشنها (شرکتها) منتقل شده و ايجاد اشتغال جديد انجام نشده است.
نکته بعدي در اين است که درآمدي که براي اين نوع استارت آپها در نظر گرفته مي شود ايجاد کننده ارزش افزوده و افزايش درآمد در کشور نيست بلکه درآمديست که قبلا در کشور موجود بوده و به نحو ديگري ارايه ميشده را به سمت خود جذب کرده است. اين به هيچ وجه به اين معني نميباشد که ما توانسته ايم درآمد کشور را افزايش دهيم يا ارزش افزوده ايجاده کنيم. پس ماهيتا اين نوع استارت آپها فقط ارايه دهنده نوعي خدمات نوين هستند که شايد نتوان به راحتي آنها را در حوزه علم و فناوري جاي داد. چرا که اين ديدگاه و اين مسير در آينده نزديک ميتواند باعث اشتباه محاسباتي در برنامه ريزي ها شود.
نکته بعدي اينست که وقتي ما از حوزه ICT صحبت مي¬کنيم، اگر منظورمان توسعه تجهيزات الکترونيکي و مخابراتي مدرن باشد، ميتواند پيشرفت مناسبي در حوزه علم و فناوري و ايجاد اشتغال جديد و ايجاد ارزش افزوده در کشور باشد ولي صرفا ارائه خدمات بر پايه ICT نميتواند با مفاهيم شناخته شده توسعه علم و فناوري و وظايف شرکتهاي دانش بنيان مطابقت داشته باشد. اعداد و ارقامي که در مورد ايجاد اشتغال و درآمد اين شرکتها بيان مي شود ميتواند باعث انحراف در برنامه هاي توسعه علم و فناوري در کشور گردد.

لذا خواهشا و التماسا:

حوزه خدمات را با حوزه فناوری قاطی نکنید. اجازه ندهید شرکتهای فناورانه در هیاهوی شرکتهای خدماتی فراموش شده و ازبین بروند. اگر قرار نیست کار مثبتی در حوزه فناوری بکنید لا اقل آن را خراب نکنید.

سپاس
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: