تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۶۸۶۳
تعداد بازدید: ۱۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: ساماندهی کارگاه های شناورسازی استان جهت رونق تولید ملی در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش مارین نیوز، معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در بازدید از شناورسازی های فاقد مجوز چابهار و کنارک که با حضور معاون عمرانی فرمانداری کنارک و نمایندگان اداره کل شیلات، اداره صمت و پایگاه دریابانی چابهار انجام شد، اظهار داشت: در حال حاضر ۸ کارگاه شناورسازی فاقد مجوز در استان وجود دارد که جهت ساماندهی و رونق تولید این شناورسازی ها برنامه هایی با همکاری دستگاه های اجرایی متولی در دست اقدام است.


به گفته سید حسن ابراهیمی، همچنین به منظور ظرفیت سنجی در زمینه تولید و اشتغال و ارائه راهکار قانونی جهت رونق تولید این کارگاه ها بررسی های میدانی انجام و جلساتی با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی متولی و مدیران شناورسازی های فاقد مجوز برگزار می شود.


معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به وجود ۷ کارگاه شناورسازی مجاز در استان افزود: کل شناورسازی های استان ظرفیت تولید یا تعمیر ۵۰۰ شناور در سال را دارد که رفع محدودیت تولید و احیای این کارگاه ها می تواند تاثیر مستقیمی در معیشت و اشتغال زایی مردم منطقه داشته باشد.
ابراهیمی اضافه کرد: اخذ مجوز فعالیت کارگاه های شناورسازی با ارائه درخواست کتبی و سیر مراحل قانونی توسط واحدهای متولی شامل سازمان صمت، سازمان شیلات، موسسات رده بندی و سازمان بنادر و دریانوردی صورت می پذیرد.






ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: