مدیرکل شیلات هرمزگان شیلات و فعالیت های شیلاتی را عرصه ای گسترده و پر ظرفیت برای فعالیت های علمی و اشتغال دانشجویان خواند و گفت: بی شک با حضور جوانان در آینده شاهد پویایی و توسعه بیشتر شیلات خواهیم بود.
به گزارش مارین نیوز، مسعود بارانی در دیدار با جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، اهداف اداره کل شیلات هرمزگان در رسیدن به توسعه پایدار، استفاده بهینه از منابع دریایی با افزایش تولید آبزیان از طریق توسعه پایدار صید و پرورش آبزیان تاکید کرد.
وی بیان کرد: حفظ و حراست از منابع آبزی و ذخایردریایی یکی از وظایف مهم این اداره کل است که در کنار آن داشتن نگاه علمی به توسعه همه جانبه در حوزه دریایی نیز مورد تأکید این اداره کل است.
بارانی برخورداری از ۱۹ بندر صیادی و بیش از ۲۰ موج شکن مردمی، بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ فروند شناور صیادی، بیش از ۳۵هزار نفر صیاد،برخورداری ۵۰هزار هکتار ارضی پرورش میگو، بیش از ۱۱۳هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس، ظرفیت تولید ماهیان گرمابی و سایر آبزیان، صنایع شیلاتی و ... را از اهم ظرفیت های شیلاتی هرمزگان خواند.
وی با اعلام آمادگی این اداره کل برای توسعه همکاری و استفاده از ظرفیت های علمی به ویژه در حوزه های توسعه دریا محور دریایی، عنوان کرد: دانشگاهها و مراکز علمی بیشک نقش مهمی در این بین دارند.
این مقام مسئول با تأکید بر نقش بیبدیل دانشگاهها به ویژه در تربیت نیروی متخصص شیلاتی و در توسعه همه جانبه در حوزه شیلات اضافه کرد: بدون شک دانشگاه و مراکز علمی به ویژه در هرمزگان و با دارا بودن ظرفیت خوب در حوزه شیلات و محیطزیست و سایر تخصصها میتواند کمکهای شایان توجه ای را به توسعه همهجانبه و پایدار شیلات در هرمزگان داشته باشد و این مهم میتواند مشکلات و موانع توسعه را کاهش دهد.
بارانی شیلات و فعالیت های شیلاتی را عرصه ای گسترده و پر ظرفیت برای فعالیت های علمی و اشتغال دانشجویان خواند و گفت: بی شک با حضور جوانان در آینده شاهد پویایی و توسعه بیشتر شیلات خواهیم بود.