کد خبر: ۳۸۴۰۷
تعداد بازدید: ۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷

بایستی تلاش کنیم روح اقتصاد دریا را به نظام آموزشی و کف جامعه بدمیم

استاندار هرمزگان گفت: نقش جوامع محلی در اقتصاد دریامحور بایستی حتما دیده شود و از طرفی بایستی تلاش کنیم روح اقتصاد دریا را به نظام آموزشی و کف جامعه بدمیم.
به گزارش مارین نیوز، مهندس مهدی دوستی استاندار هرمزگان، امروز در کارگروه اقتصاد دریامحور استان هرمزگان، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد دریامحور، اظهارداشت: ذهنیت ما حرکت پروژه‌ای به سمت اقتصاد‌دریا است در حالی که باید در این حوزه پروتکل‌محور گام برداریم و ارتباط آن را با صنعت مشخص کنیم‌.


وی افزود: نقش جوامع محلی در اقتصاد دریامحور بایستی حتما دیده شود و از طرفی بایستی تلاش کنیم روح اقتصاد دریا را به نظام آموزشی و کف جامعه بدمیم از این رو برای این منظور بایست جهت سیستم‌های کشور و استان یک ساختاری مدون و دقیق قرار دهیم از این رو هر بخش باید در فعالیت تخصصی خود برای اقتصاد دریا محور برنامه مشخص کند.
مهندس دوستی بیان کرد: استاندار هرمزگان، تصریح‌کرد: در صورت نگاه تخصصی به اقتصاد دریامحور، مسائلی که در استان داریم شناسایی و برای آن راهکارهایی تعریف خواهد شد.
وی ابرازداشت: متأسفانه اقتصاد دریا و اقتصاد ساحل در کشور از همدیگر تفکیک نشده و بسیاری از اقدامات توسعه‌ای مانند احداث پتروشیمی‌ها در سواحل در حالی که بخشی از ابعاد اقتصاد ساحل به شمار می‌آیند به عنوان اقتصاد دریامحور معرفی می‌شود در حالی که این دو بخش باید حتما از هم تفکیک شود و برای هر بخش برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای انجام شود.
استاندار هرمزگان با اشاره به تاکید دنیا بر مدیریت یکپارچه سواحل، گفت: اینکه استان‌های مختلف اصرار دارند که خود را به دریا وصل کنند و اذعان می‌کنند که چرا این حجم از سواحل  در اختیار چند استان قرار داده شده است با مدیریت یکپارچه منافات دارد و اساسا این موضوع با نگاه مدیریت یکپارچه انجام شده است‌.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، رشد بیوتکنولوژی دریایی را قابل توجه دانست و گفت: وقت زیادی بر روی اقتصادی کردن و افزایش سهم  جلبک در اقتصاد استان گذاشته‌ایم اما خروجی مطلوب نبوده است از این رو لازم است برای افزایش راندمان در این حوزه بیشتر تلاش شود.
مهندس دوستی، تاکید‌کرد: همه ما باید برای رسیدن به وضع مطلوب از یک‌سری الگوهای موفق تبعیت کنیم بدین شکل که به عنوان مثال اگر در یک حوزه ژاپنی‌ها بهتر عمل کرده‌اند باید از آن‌ها آموخت و در حوزه‌ی دیگری اگر مثلا اروپایی‌ها بهتر عمل کرده‌اند به سراغ آن‌ها برویم و با ایرانیزه‌کردن آموخته‌ها خود را به وضع مطلوب نزدیک‌تر کنیم.




ارسال نظر