کد خبر: ۳۸۶۷۰
تعداد بازدید: ۳۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶

بازدید مدیرعامل شرکت ملی نفتکش و رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی از ایزوایکو

مدیرعامل و جمعی از مدیران و معاونین شرکت ملی نفتکش ایران با همراهی رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور از مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) بازدید و نشست مشترکی با مدیرعامل، معاونین و مدیران این مجتمع با حضور رئیس هیئت مدیره ایزوایکو برگزار کردند.
به گزارش مارین نیوز، علیرضا علی احمدی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران و جمعی از مدیران و معاونین این شرکت با همراهی مهندس سالاری رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور ضمن حضور در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) از امکانات، توانمندیها و پروژه های در دست انجام این مجتمع بالأخص پروژه تعمیرات نفتکش پولاریس و همچنین بطور ویژه از تانکر 35 هزارتنی ایران فهمیم که توسط ایزوایکو و با سفارش ملی نفتکش ساخته شده است، بازدید کردند.


دکتر علی احمدی در جریان این بازدید عنوان کرد: در راستای تحقق سیاست های دریا محور امکانات بسیار گسترده ای در ایزوایکو وجود دارد که باید بهتر مورد استفاده قرار گیرند و مستلزم این موضوع این است که یک کسب و کار همه جانبه برای این کار طراحی شود و با توجه به مدل کسب و کار بازار کار، تأمین مالی، سودآوری مجموعه، ابعاد فنی و حتی همکاری با شرکت هایی مثل شرکت ملی نفتکش ایران و کشتی رانی جمهوری اسلامی ایران در این کسب و کار دیده شود.
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران ادامه داد: همانطور که ایزوایکو روند روبه رشدی را سپری میکند باید تلاش بیشتری شود تا نام و نشان ایزوایکو به گونه ای باشد که شرکتهای مرتبط با صنعت دریایی تمام سفارشات خود را اعم از ساخت و تعمیرات به این مجتمع و به داخل بسپارند در همین راستا و درجهت بهره برداری هرچه بیشتر از آنچه که درحال حاضر وجود دارد، یک خط اعتباری ویژه برای این مجموعه لازم است و انشاالله دولت جمهوری اسلامی ایران و صندوق توسعه ملی بانک مرکزی بتوانند در این خصوص به صنعت دریایی کشور یاری مژثر و مفید برسانند.


مهندس سالاری رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور در این بازدید با اشاره به سیاست های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری با موضوع اقتصاد دریا پایه عنوان کرد: مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران امروز امید ما برای ایجاد نقطه عطفی در اقتصاد دریا محور کشور است.
مهندس سالاری افزود لازمه‌ی  اینکه بتوانیم در دریاها حرفی برای گفتن داشته باشیم حضور در دریاهاست و لازمه‌ی حضور در دریا، دارا بودن توان صنعت دریایی قوی است. این زیرساخت و این زمینه الحمدلله در ایزوایکو فراهم است و این مجتمع تجربه متراکم پنج دهه فعالیت صنایع دریایی را داراست و ما با اتکا به این تجربه و زیرساختی که اینجا فراهم شده است باید برنامه ریزی کنیم که انشاالله اتفاقات بزرگی را چه در زمینه شناور سازی و چه در زمینه فراساحل در دریاها رقم بزنیم.
رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی ضمن اشاره به بهره گیری ایزوایکو از قوانین و امکانات منطقه ویژه اقتصادی افزود: اینجا یک منطقه ویژه اقتصادی هست و ظرفیت بسیار بالایی جهت ایجاد و رشد صدها کسب و کار صنعت دریایی کوچک و بزرگ را داراست و میتواند یک خوشه صنعتی دریایی را در خود شکل دهد و امیدواریم بتوانیم اینجا را به بزرگترین پارک صنایع و علوم و فن آوری امور دریایی تبدیل کنیم و انشاالله از همین نقطه تمدن جدید دریایی ایران را رقم بزنیم.


مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) با تحویل سه فروند شناور کانتینربر اقیانوس پیما، ساخت یک فروند نفتکش، طراحی و ساخت یک فروند شناور پشتیبان صیادی، ساخت انواع بارج، لندینگ کرافت و شناورهای جمع آوری آلودگی نفتی و شناورهای مسافری تحت کلاس و استانداردهای بین المللی کارنامه روشنی را از فعالیت در حوزه نوسازی ارائه کرده است. این مجتمع عظیم صنعتی در حوزه تعمیرات نیز با تعمیر انواع شناورها از کوچکترین تا بزرگترین سایز موجود در جهان خود را به عنوان حامی قدرتمند برای حمل و نقل دریایی کشور به اثبات رسانده است. امروز پشتیبانی ایزوایکو از شرکت ملی نفتکش ایران نقشی اساسی در تداوم جریان صادرات نفت و فراورده های نفتی و به تبعه آن دراقتصاد کشور داشته است.
در ادامه تصاویر این بازدید را می بینید.







برچسب ها: ایزوایکو ، کشتی سازی
ارسال نظر