کد خبر: ۳۸۸۶۷
تعداد بازدید: ۳۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷

فعالیت شرکت های بندری و دریایی تسهیل شد

آیین نامه جدید فعالیت شرکت های بندری و دریایی تجمیع و به روزرسانی آیین نامه های قبلی مرتبط طی ۴۰ سال گذشته است که براساس الزامات ملی و بین المللی و به همراه قانون تسهیل کسب وکار تدوین شده است.

حسین مهرابی در ارتباط با دوره آموزشی آشنایی با فرایند تأسیس و فعالیت شرکت های بندری و دریایی در بنادر کشور اظهار کرد: آیین نامه جدید فعالیت شرکت های بندری و دریایی تجمیع و به روزرسانی آیین نامه های قبلی مرتبط طی ۴۰ سال گذشته است که براساس الزامات ملی و بین المللی و به همراه قانون تسهیل کسب وکار تدوین شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مارین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهرابی بیان کرد: این آیین نامه به صورت تخصصی، فعالیت های مرتبط با بنادر را مدنظر قرار داده و تعداد مجوز های مرتبط را از ۹ به ۳۲ افزایش داده است که مجوز های جدید شامل ۱۷ مجوز حوزه دریایی و ۱۵ مجوز حوزه بندری است.

فعالیت شرکت های بندری و دریای تسهیل شد

وی ادامه داد: این آیین نامه شرایط ورود شرکت هایی که پیش تر به دلیل نداشتن مجوز یا سوابق شغلی تخصصی با مشکل مواجه بودند را تسهیل کرده و به عنوان نمونه شرکت هایی که قصد سرمایه گذاری در حوزه دریایی یا بندری را دارند، می توانند با استخدام مدیر فنی دارای سابقه مرتبط و صلاحیت فنی، بدون الزام به عضویت مدیر فنی در هیات مدیره یا واگذاری سهام به وی، مجوز فعالیت دریافت کنند.

مهرابی افزود: مجوز راهبری پایانه بندری که در گذشته عمومی بود، به مجوز های تخصصی راهبری پایانه کانتینری، پایانه فله مایع نفتی و غیرنفتی، و پایانه کالای عمومی و فله خشک تفکیک شده و مجوز تدارکات به کشتی و سکوها، جایگزین ۲ مجوز آبرسانی و تدارکات کشتی ها شده است.

وی یادآور شد: با هدف تسهیل در صدور مجوز ها برای فعالیت در حوزه خدمات عمومی تنها نیاز به مدرک دیپلم است.

مهرابی اظهار کرد: در حوزه حمل و نقل دریایی، مجوز فعالیت برای شرکت های دارای ناوگان دریایی صادر می شود و این اقدام می تواند به توسعه ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر درکشور منجر شود.

وی افزود: آیین نامه جدید شرایطی ایجاد کرده که فارغ التحصیلان دانشگاه های دریایی و بندری بتوانند در این حوزه فعال شوند.

مهرابی اظهار کرد: سرمایه گذاران این حوزه همچنین می توانند از نیرو های دارای گواهینامه های شایستگی دریانوردی دارای سابقه بر روی کشتی های بازرگانی و تانکر های نفتی مانند فرمانده نامحدود، افسران عرشه با داشتن مدرک شایستگی لجستیک بندری نیز به عنوان مدیر فنی بهره مند شوند.

رئیس اداره امور کارگزاران دریایی و بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: این رویکرد جدید، با هدف تقویت تخصص محوری، تسهیل سرمایه گذاری و بهبود بهره وری در بنادر کشور، ایجاد اشتغال در شهر های ساحلی نقش مهمی در توسعه اقتصادی و بین المللی حوزه دریایی و بندری ایفا می کند.

معاون بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز گفت: دوره آموزشی آشنایی با فرایند تأسیس و فعالیت شرکت های بندری و دریایی در بنادر کشور به میزبانی بندر بوشهر برگزار شد.

عبدالسعید عباسی اظهار کرد: دوره یاد شده برای کلیه عوامل مرتبط با امور کارگزاران بنادر کشور و نیرو های آموزشی در حوزه لجستیک بندری طراحی شده تا در جریان به روزترین تغییرات قانونی قرار گیرند.

وی بیان کرد: این دوره آموزشی بدون تردید می تواند در ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات به جامعه هدف سازمان بنادر و دریانوردی کمک کند.

عباسی افزود: این دوره تخصصی به مدت ۲ روز و با حضور کارکنان ذیربط در تمامی بنادر کشور در بوشهر آغاز شده و می تواند منجر به تسهیل در فرایند سرمایه گذاری شرکت های هدف سازمان شود.

برچسب ها: دریا
ارسال نظر