تازه های سایت
پربحث ترین اخبار
پربازدید ترین اخبار
کد خبر: ۳۵۹۲۸
تعداد بازدید: ۲۶۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۱
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ‌ای کشور با بیان اینکه سرفصل ‌های دروس دریایی این دانشگاه به ‌روزرسانی می ‌شود بر لزوم هم‌ افزایی دستگاه‌ های ذیربط در راستای تغییر سرفصل‌ های دروس دریایی این دانشگاه تاکید کرد.
به گزارش مارین نیوز، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ ای کشور در اولین نشست کمیته مدیریت راهبردی رشته های دریانوردی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در آموزشکده فنی و حرفه ‌ای بندر انزلی (شهید خدادادی) با بیان اینکه باید رشته ‌های دریایی را به یک رشته تقاضا محور تبدیل کنیم، اظهار داشت: از تمام پتانسیل‌ های سرمایه‌ های انسانی، مدیریتی، آموزشی و تجهیز کننده در امور فوق استقبال می ‌کنیم.
رضا زنگنه مطلق خواستار تلاش و جدیت بیشتر و ایجاد کمیته اجرایی توسط روسای آموزشکده های مرتبط شدند تا در جهت گیری سیستماتیک، زمینه ایجاد استاندارد ملی در رشته‌های دریایی در آموزشکده های چهار استان مورد نظر به طور پایدار شکل گیرد.
زنگنه ابراز امیدواری نمود از سال تحصیلی 99-98 با برنامه‌ریزی و سرفصل‌ های جدید دروس استاندارد شده در رشته ‌های دریایی به صورت تخصصی تر، دانشگاه فنی و حرفه ‌ای کشور در امر مهارت آموزی دانشجویان خود، وارد عرصه آموزش نوین رشته‌ های دریایی شود.
وی، برنامه ‌های هم افزایی بیشتر در زمینه تغییر و بروز رسانی سرفصل‌ های دروس دریایی و تشکیل اردوی پیش دانشگاهی برای آشنایی با رشته‌ های دریایی و تدوین استانداردهای شرایط پذیرش دانشجو با توجه به مولفه های آموزشی – جسمی – روانی و زبان تخصصی و نیز توانمندسازی اساتید و مدرسان در قالب برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی و همچنین تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها را در حوزه دریایی برای دریافت استاندارد مدیریت کیفیت (ISO) ، مشارکت همه جانبه دستگاه های ذیربط و دست اندرکار در این حوزه را برای برطرف کردن موانع و ضعف های موجود خواستار شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ‌ای کشور از کمیته راهبردی رشته های دریایی خواستار ایجاد بستر سازی مضاعف در جهت تولید سرمایه انسانی ملی برای سازمان های دریانوردی کشور و تقویت نگرش خودکفایی برای آینده کشور و منطقه در این حوزه شد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان نیز در این نشست، اظهار داشت: باید تناسبی بین ورودی ‌های آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفه ای در رشته های دریایی لحاظ شود.
رسول شمشادی با بیان اینکه باید با برنامه های راهبردی کمیته فوق، برای رسیدن به استاندارد مورد نظر پیش رفت خواستار بازنگری در آمایش سرزمینی در حوزه های آموزش دریایی شد.
وی گفت: آموزش های دریانوردی را به صورت ویژه تا رسیدن به استانداردهای لازم و تبدیل آموزشکده فنی و حرفه ای بندر انزلی (شهید خدادادی) ، به  پایلوت بین المللی، با همراهی همه دست اندرکاران این عرصه در منطقه دنبال خواهیم کرد.
همچنین در این جلسه یکی از اساتید برجسته رشته های دریایی آموزشکده فنی و حرفه ای خدادادی بندرانزلی با تبیین برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت دوره های آموزشی دریانوردی برای رفع معظل کارآموزی دانشجویان رشته های دریایی خواستار بازنگری جدی در سطوح ستادی دانشگاه فنی و حرفه ای و وزارت علوم شد.
ناخدا شهریار سلیمانی از تجهیز و راه اندازی کارگاه و آزمایشگاه رشته‌های دریایی در طی سه ماه آینده و تغییر در سرفصل ها و سیلابس های دروس دریایی برای رسیدن به استاندارد های لازم در آموزشکده فنی و حرفه ای بندر انزلی (شهید خدادادی) خبر داد.
بیژن شعبانی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ‌ای بندرانزلی نیز در این نشست، اظهار داشت: تحقق راهبردهای رشته‌ های دریایی نیازمند برنامه‌ ریزی راهبردی و مشارکت فعال نهادهای ذیربط است.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: