استاندار هرمزگان گفت: طبق توافق صورت گرفته با شرکت ملی نفتکش قرار است تا پایان سال جاری ۱۲ فروند کشتی دیگر از این شرکت در مجتمع کشتی سازی بندرعباس تعمیرات خود را انجام دهند.
به گزارش مارین نیوز، استاندار هرمزگان در دیدار شب گذشته خود با نصرالله سردشتی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران، اظهار داشت: تاکنون پنج کشتی متعلق به شرکت ملی نفتکش در این مجموعه تعمیر شده است و در حال حاضر نیز تعمیر ششمین کشتی این شرکت که یکی از نفتکشهای بزرگ است، در مجموعه ایزوایکو آغاز شده که نشان دهنده توانمندی های بسیار خوب این مجتمع است.
فریدون همتی خاطرنشان کرد: طبق توافق صورت گرفته با شرکت ملی نفتکش قرار است تا پایان سال جاری ۱۲ فروند کشتی دیگر از این شرکت در مجتمع کشتی سازی بندرعباس تعمیرات خود را انجام دهند.
همتی بیان داشت: این کار موجب رونق صنعت کشتی سازی در کشورمان و افزایش اشتغالزایی در این مجموعه می شود و اعتماد به توان انجام کارهای بزرگ توسط متخصصان داخلی را نشان خواهد داد.
لازم به ذکر است، آمارها نشان می دهد سالانه بیش از ۳۰ هزار شناور در خلیج فارس تردد می کنند. بکی از بخش های مهم و کلیدی در صنعت کشتیرانی که ظرفیت بسیار بالایی برای درآمدزایی کشور دارد بخش تعمیرات کشتی است. مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی برنامه راهبردی صنایع دریایی تا افق ۱۴۰۴ را ارزیابی کرده است. در ایران حدود ۶۰۰ کشتی و شناور سالانه نیاز به تعمیرات دارند، اما بر اساس آمار منتشر شده در سال ۱۳۹۱ تعداد شناورهایی که به میزان متوسط در داخل تعمیر شده، کمتر از ۲۳۰ شناور بوده است.
یادآور می شود، مجتمع ایزوایکو در سال 1352 با طراحی شرکت آلمانی (بلوم اندفوس) به منظور جذب بخش بزرگی از بازار تعمیرات و ساخت شناور در ۳۷ کیلومتری غرب بندرعباس احداث شد که در زمینه ساخت و تعمیر انواع شناورهای کوچک، متوسط و بزرگ، سازه های دریایی شامل سکوهای گازی و نفتی، تعمیر شناورهای داخلی و خارجی و همچنین ساخت و تعمیر سکوهای حفاری نفتی فعالیت دارد. افزون بر پنج هزار نفر در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران که هم اکنون درقالب منطقه ویژه اقتصادی کشتی سازی خلیج فارس اداره می شود مشغول به کار هستند. این مجتمع با شش زیرمجموعه به صورت هلدینگ مرکزی اداره می شوند.