به دلیل ضرورت اجرای آیین نامه های مرتبط با سولفور در دریاها از ژانویه 2020 انتظار می رود میزان تقاضای ال ان جی در حمل و نقل دریایی از رشد فزاینده ای برخوردار گردد.

به گزارش مارین نیوز، بر اساس گزارش بین المللی انرژی، روند رو به رشد تقاضای جهانی گاز جهان در پنج سال آتی به رکورد جدیدی خواهد رسید که عمدتاً از سوی کشورهای آسیایی خواهد بود. خبرنامه تحولات انرژی مرکز پژوهش های مجلس در مطلبی به افزایش مصرف گاز در کشورهای آسیایی پرداخته است.
رشد تقاضای گاز طبیعی در سال 2018، به میزان 4.6 درصد بود که بیشترین سطح رشد از سال 2010 برآورد شده است. به طورکلی گاز طبیعی بیش از نیمی از مصرف انرژی اولیه جهان را به خود اختصاص داده است. انتظار می رود در پنج سال آینده این میزان رشد به بیش از 10 درصد برسد. به عبارت دیگر، سطح تقاضای جهانی گاز طبیعی در سال 2024 به 4.3 تریلیون مترمکعب خواهد رسید. گاز طبیعی پاکترین سوخت پاک در جهان است اما مسائلی نظیر مکانیسم رقابتی قیمت در بازارهای نوظهور و متان زدایی از چرخه عرضه گاز طبیعی ازجمله چالش های این منبع انرژی همچنان مطرح است.
پیش بینی شده که در سال 2034 بیش از 40 درصد تقاضای جهانی گاز را به خود اختصاص دهد و این سطح تقاضا در راستای سیاست های انرژی چین به منظور کاهش مصرف زغال سنگ است. رشد مصرف گاز طبیعی چین در سال 2018، 18 درصد افزایش یافت، اما انتظار می رود متوسط رشد سالیانه تقاضای گاز این کشور تا سال 2024 به دلیل کندی رشد اقتصادی به 8 درصد کاهش یابد.
در مقابل، رشد تقاضای گاز در جنوب آسیا بیشتر خواهد بود. بر اساس پیش بینی آژانس بین المللی انرژی (IEA)، بخش صنعت به رغم رقابت سایر منابع انرژی نظیر تجدید پذیرها و زغال سنگ در کشورهایی نظیر بنگلادش، هند و پاکستان، از مهمترین عوامل اثرگذار در بالا رفتن رشد تقاضای گاز خواهد بود.
به دلیل ضرورت اجرای آیین نامه های مرتبط با سولفور، در دریاها از ژانویه 2020 انتظار می رود میزان تقاضای ال ان جی در حمل و نقل دریایی از رشد فزاینده ای برخوردار گردد. رشد زیاد ظرفیت صادرات ال ان جی باعث اهمیت آن در تجارت بین المللی و توسعه بازارهای گاز طبیعی و عاملی برای جهانی شدن می شود.
پس از مدت ها، توقف در سرمایه گذاری در پروژه های توسعه ال ان جی، در سال 2018 میزان سرمایه گذاری ها در اینگونه پروژه ها افزایش یافت. باوجود نهایی شدن و تصمیم به سرمایه گذاری در این حوزه در سال 2019، اما هنوز سرمایه گذاری بیشتری در این پروژه ها نیاز است. به دلیل همگرایی های اخیر قیمت ها در بازار و در مناطق اصلی، امکان جهانی شدن گاز بیش از پیش امکانپذیر است اما با این حال، هنوز یکی از چالش های اساسی، ایجاد مکانیسم قیمت های مبتنی بر بازار در اقتصادهای سریع الرشد است. ارسال مشوق ها ازجمله اصلاحات اخیر بازار به شمار می رود و آنچه اهمیت بسزایی در بازاهای اصلی دارد، کسب اطمینان از توسعه پایدار بازار گاز طبیعی در اینگونه اقتصاد است.