رئیس اداره مهندسی سواحل و بنادر سیستان و بلوچستان گفت: هشت کارگاه شناورسازی سنتی و صنعتی دارای مجوز از سازمان بنادر و دریانوردی در این استان فعال هستند.
به گزارش مارین نیوز، صدیق آفرین اظهار داشت: از بین هشت کارگاه شناور سازی مجوز دار سیستان و بلوچستان دو کارگاه دارای سازه دریایی شامل کارگاه کشتی سازی صنایع سنگین نفت و گاز چابهار و شرکت شناور سازی منصور است.
وی با بیان اینکه کارگاههای شناور سازی استان در حال حاضر با ۱۰ درصد ظرفیت تولید خود فعالیت میکنند بیان کرد: تعداد ۶ واحد قایق سازی کوچک سنتی در داخل شهرها و روستاهای ساحلی سیستان و بلوچستان قرار دارند و مشغول ساخت و تعمیر قایقهای صیادی فایبرگلاس هستند.
رئیس اداره مهندسی سواحل و بنادر سیستان و بلوچستان گفت: اگر هشت واحد کارگاه شناور سازی سواحل سیستان و بلوچستان که داری مجوز از سازمان بنادر و دریانوردی هستند با ظرفیت کامل خود فعال باشند ما شاهد تولید سالیانه حدود ۳۰۰ شناور و اشتغال بکار مستقیم هز ار و ۶۰۰ نفر بصورت مستقیم خواهیم بود .
وی ادامه داد: این کارگاهها هم اکنون به دلیل محدودیتهای بخشنامهای و ابلاغی حوزه شیلات که از ۱۰ سال قبل مجوز موافقت اولیه برای ساخت شناور جدید صادر نمیشود با حدود ۱۰ درصد ظرفیت اسمی خود فعالیت میکنند و با تولید در سال ۹ لنج، کمتر از ۱۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.