کد خبر: ۳۶۷۳۸
تعداد بازدید: ۱۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴

برنامه صمت برای تامین مالی و سفارش سازی در حوزه صنایع دریایی

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای تقویت صنایع دریایی کشور همه عوامل باید همت کنند، به خصوص در حوزه تامین مالی و همچنین سفارش سازی اقدامات بهتری باید انجام گیرد که البته وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و برنامه لازم نیز تدوین و ابلاغ شده است.
به گزارش مارین نیوز، وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان سفر روز پنج شنبه به استان بوشهر، با حضور در مجتمع کشتی سازی شهید محلاتی، از بخش های مختلف مجتمع کشتی سازی شهید محلاتی بازدید به عمل آورد و از نزدیک با دست اندرکاران و کارگران این مجتمع آشنا شد و در جریان مهمترین مسایل و برنامه های این‌ مجتمع تولیدی قرار گرفت.


رضا رحمانی در بازدید از مجتمع کشتی سازی شهید محلاتی که روز پنج شنبه انجام داد در گفتگو با خبرنگاران، بیان داشت: امروز توفیق داشتیم که بازدیدی از صنایع دریایی استان بوشهر داشته باشیم و همچنین نشست ای با صنعتگران و فعالان اقتصادی این استان نیز خواهیم داشت.
او با بیان اینکه امسال همه برنامه های ما در راستای سال رونق تولید است، تصریح کرد: باید در این مسیر از حداکثر ظرفیت های تولید داخلی بهره برداری کنیم، از ظرفیت بسیار خوبی در صنایع مختلف برخورداریم و صنایع دریایی نیز از جمله این موارد است که امروز مورد بازدید قرار گرفته و مسائل آن از نزدیک بررسی می شود.
در صنایع دریایی از ظرفیت های داخلی استفاده شود
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه خوشبختانه در صنایع دریایی به فناوری های به روز دنیا دست یافته ایم، بیان کرد: مسئله مهم در این صنایع این است که تمامی ارگانها و بخش هایی که از کشتی ها و صنایع دریایی استفاده می کنند سفارشات خود را به واحدهای تولید کننده داخلی خود ما بدهند چرا که در انواع کلاس های مختلف نیز ظرفیت‌های سفارش به واحدهای داخلی وجود دارد.
توسعه صنایع دریایی از برنامه های وزارت صمت است
رحمانی ادامه داد: واحدهای تولید کننده داخلی در صنایع دریایی ظرفیت‌های تولیدی بیش از این دارند و در همین راستا یکی برنامه های توسعه ای وزارت صمت توسعه صنایع دریایی است.
برای تامین مالی و سفارش سازی در حوزه صنایع دریایی برنامه داریم
او تصریح کرد: برای تقویت صنایع دریایی کشور همه عوامل باید همت کنند تا در حوزه تامین مالی و همچنین سفارش سازی اقدامات بهتری انجام گیرد و البته وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و برنامه لازم نیز تدوین و ابلاغ شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت های تولید انواع کشتی در کشور به خصوص در استان های جنوبی همچون هرمزگان و بوشهر،گفت: همگی باید به این باور برسیم که با تقویت توان داخلی در این صنعت می‌توانیم نیاز کشور را به سهولت تامین کنیم و اینجاست که اهداف رونق تولید به ویژه در رفع مشکل بیکاری جوانان، به ثمر می نشیند.
به دنبال رفع مشکلات تامین مالی توسعه صنایع دریایی هستیم
رحمانی با اعلام اینکه برای حمایت از تولیدات داخلی در بخش هایی که تولیدات در سطح کشور وجود دارد، واردات کالاهای مشابه را ممنوع و محدود کرده ایم، افزود: یکی از دغدغه های اصلی صنایع دریایی تامین مالی است که در همین راستا طی جلسات متعدد با بانک‌ها به دنبال رفع این مشکل هستیم و همچنین توسعه صنایع دریایی پیگیری لازم را برای تامین مالی واحد های کشتی سازی انجام می دهد.
او در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اهمیت ایجاد صنایع پایین دستی پتروشیمی در استان بوشهر همچنین تصریح کرد: با توجه به اهمیت ایجاد ارزش افزوده در صنایع پتروشیمی و جلوگیری از خام فروشی در این محصولات برنامه ای در دست اقدام است که امیدواریم با پیگیری لازم در شهرستانهای مختلف استان بوشهر صنایع پایین دستی پتروشیمی ایجاد شود.

گفتنی است که وزیر صمت از روند ساخت کشتی مسافربری کروبوت در این مجتمع کشتی سازی بازدید به عمل آورد. این کشتی با ظرفیت حمل ۷۵ نفر مسافر و ۴۰ تن بار از شناور هایی است که در حال تعمیرات اساسی و بازسازی است.
مجتمع کشتی سازی شهید محلاتی در زمینه ساخت، طراحی و تعمیرات انواع شناورهای دریایی و آلومینیومی دریایی در بندر بوشهر فعالیت دارد.






ارسال نظر