ستاد پایش حمل و نقل از برنامه ریزی های صورت گرفته برای تامین سوخت مورد نیاز قایق های صیادی خبر داد.
به گزارش مارین نیوز، رئیس اتحادیه صیادی کل کشور با بیان اینکه ۱۲ هزار فروند شناور کار صید را در مناطق مختلف کشور انجام می دهند، گفت: از این ۱۲ هزار فروند حدود چهار هزار فروند لنج هایی هستند که با گازوئیل کار می کنند و از گرانی بنزین متاثر نمی شوند و هشت هزار فروند دیگر قایق های بنزینی هستند که افزایش قیمت بنزین شدیدا بر کار آنها تاثیر می گذارد.
یعقوب دوجی عنوان کرد: عمده صیادان در مناطق محروم زندگی کرده و بسیاری از آنها با مشکلات معیشتی دست به گریبان هستند. گرانی بنزین هزینه های تولید آنها را به شدت بالا برده و حتی در مواردی صید را بی صرفه می کند. اگر افراد مورد حمایت قرار نگیرند ممکن است دست از صیادی بکشند.
رئیس اتحادیه صیادی کل کشور ادامه داد: ۴۸ ساعت بعد از اعلام گرانی بنزین به اتفاق مسئولان شیلات جلسه ای با فراکسیون دریایی مجلس برگزار و در آن انتظار جامعه صیادی را اعلام کردیم.
او با تاکید بر نقش مهم صیادی در ایجاد اشتغال در استان های ساحلی، بیان کرد: در جلسه مذکور عنوان کردیم که ما انتظار داریم یا یارانه ای برای صیادان در نظر گرفته شود یا این قشر بنزین را با قیمت ارزانتری دریافت کنند. اگر این اتفاقات نیفتد صیادان دچار مشکل شده و تلاشی که در راستای رونق صیادی در سال های اخیر صورت گرفته است به هدر می رود.
به گفته دوجی، نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی قول پیگیری مطالبات صیادان را داده و امیدواریم هر چه زودتر فکری به حال این قشر بشود.
بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در ادامه اجرای طرح ساماندهی مصرف بنزین و با توجه به اعلام استان های ساحلی مبنی بر نیاز قایق های صیادی به سوخت بنزین، برنامه ریزی لازم برای تامین نیاز این ناوگان دریایی صورت گرفته و جزییات آن طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.
بر اساس اعلام ستاد پایش حمل و نقل، در حال حاضر نیز امکان استفاده از سوخت نرخ دوم برای این قایق ها از طریق کارت سوخت جایگاه ها به مقدار لازم وجود دارد.