مریم فلاحی دراینباره به خبرگزاری ایرنا گفت: با پرورش و جداسازی و خالصسازی این میکروجلبکها میتوان پنج محصول مهم را در کشور تولید کرد.
وی افزود: این محصولات سوخت (بیودیزل)، غذا برای آبزیان، آنتی بیوتیک برای انسان، کود بیولوژیک برای مزارع و مکملهای مقوی غذایی برای انسان است که از همین میکروجلبکها تهیه و تولید میشود.
دکتر فلاحی همچنین با اشاره به مضر بودن رنگهای شیمیایی خوراکی برای انسان متذکر شد: از این میکروجلبکها با داشتن رنگدانههای طبیعی میتوان برای تهیه مواد غذایی استفاده كرد.
رییس پژوهشکده آبزیپروری آبهای داخلی خاطرنشان کرد: پروژه کشت میکروجلبک را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیشنهاد دادهایم و امیدواریم با توجه به فواید بسیار آن برای کشور مورد موافقت و حمایت قرار گیرد.
وی یادآور شد: از میکروجلبک در صنایع مختلف از قبیل تولید خمیر دندان، مکملهای غذایی، دارویی، مواد آرایشی استفاده میشود.