به گزارش مارین نیوز، مدیرکل شیلات هرمزگان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه «برداشت میگو تا پایان آذر ادامه دارد»، گفت: از هر هکتار زیرکشت میگوی وانامی حداکثر 4 تا 6 تن میگو برداشت میشود.
قدرتالله میرزاده افزود: برداشت مرحله نخست تیر امسال در 795 هکتاربود.
مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: برداشت 2 بار در سال، مقاومت در برابر تغییر دما، شوری آب و بیماریها، سرعت رشد بالا و سرعت در تکثیر و نیاز به پروتئین پایین از ویـژگیهای میگوی وانامی در مقایسه با میگوی سفید هندی است.
میرزاده افزود: وانامی در زمان رشد حدود 38 درصد پروتئین مصرف میکند که 4 درصد کمتر از گونه سفید هندی است.
پیش از این، در مزارع هرمزگان میگوی سفید هندی بومی هرمزگان کشت میشد که از امسال برای نخستین بار میگوی وانامی جایگزین آن شد. اکنون 90 در صد مزارع پرورش میگوی استان هرمزگان زیر کشت وانامی قرار دارد.
مدیرکل شیلات هرمزگان همچنین گفت:70 در صد میگوی برداشت شده در بازار استان و بقیه به مصر، لبنان و ایتالیا صادر میشود.
گفتنی است، استان هرمزگان حدود 800 هکتار مزرعه پرورش میگو در چهار مرکز در بندر مقام و سایه خوش شهرستان بندر لنگه و تیاب شمالی و جنوبی شهرستان میناب دارد.